Sletning af data fra Facebook og Instagram
Når du fjerner Solio i Facebook og beder om at få dine data slettet, sletter vi adgangsnøglerne og alt, vi har hentet fra Meta om dig, med det samme. Du får en bekræftelseskode, som du kan slå op her.
Du kan også selv afbryde forbindelsen under Indstillinger i Solio.